Reserveer hier uw Schiphol taxi

Om een taxi te reserveren voor vervoer naar een andere luchthaven of voor een groep groter dan 8 personen, gelieve contact op te nemen.

 

Postcode waar u vandaan opgehaald wenst te worden: Aantal personen: Opties:
Bereken prijs »

Uw aanvraag kon helaas niet worden verzonden. Controleer a.u.b. de rood omlijnde velden en probeer het opnieuw.

Luchthavenvervoer & Schiphol taxi

Als u persoonlijke service en 100% betrouwbaarheid wenst, zijn wij uw ideale partner. Daarom is het ook dat wij uitsluitend privé-ritten verzorgen en dat wij bij uw terugvlucht ook daadwerkelijk direct na de landing op u staan te wachten, dus geen onnodige wachttijden.

Om dit allemaal te waarborgen, ontvangt u van ons te allen tijde een opdrachtbevestiging per mail, waarin alle relevante informatie staat vermeld zoals vluchttijden en vluchtnummers. Ophaaltijden worden altijd in onderling overleg vastgesteld, de één wil nu eenmaal wat eerder op een luchthaven zijn dan de ander. Met een privé-rit is dat ook geen enkel probleem.

Aangezien wij uitsluitend contractvervoer verzorgen, treft u ook de overeengekomen en vaste prijs op deze bevestiging aan.
Eventuele extra reistijd als gevolg van file of omleiding is dan ook voor onze rekening, geen financiële verrassingen achteraf.

Niets mag aan het toeval overgelaten worden, daarom wordt alles tot in detail vastgelegd in de opdrachtbevestiging c.q. overeenkomst. Uw eventuele reservering kunt u rechtstreeks via deze site plaatsen. Ook de betaling kunt u naar wens per bank realiseren of contant aan de chauffeur voldoen.

Op al onze ritten zijn de Algemene Voorwaarden van KNV Taxi van toepassing.

 

Feestdagen

Op alle officiële feestdagen, zoals Eerste en Tweede Kerstdag, rekenen wij een toeslag op de reguliere ritprijs. Deze toeslag is niet berekend in bovenstaande calculator. Indien u een taxi op een feestdag reserveert, zullen wij contact met u opnemen omtrent de toeslag.

Als officiële feestdagen zijn aangemerkt:

Nieuwjaarsdag
Eerste paasdag
Tweede paasdag
Hemelvaartsdag
Eerste pinksterdag
Tweede pinksterdag
Eerste Kerstdag
Tweede Kerstdag
Koningsdag
5 mei (In de Lustrumjaren; 2020, 2025, 2030 etc.)